Om oss

Om Quilt Nallerina !

 

 

Vi säljer quilt tyger med fokus på motiv tyger, men vi har även stort sortiment av bas tyger. Du hittar ett stort urval av motiv från klassiska fordons till retro- och djurtyger. Kvaliteten är 100 % tätvävd bomull. Många av våra tyger importeras från USA, Europa och Japan. Vi är många gånger ensamma om dessa tyger i Sverige.

 

Vi har ett mindre sortiment med trikå, andra bomullstyger, mocka- och skinnimitation samt reflextyg.

Förutom tyg säljer vi sytillbehör, linjaler, vadd, quilt tråd och mönster.

 

Om Quilt Nallerina

Nallerina startade 1996 med att designa, sy och sälja textilier till barn och hem.

I sortimentet finns tyger för små och stora barn med specialitet mot katt och hund tyg. För barn och hem finns många färdiga produkter såsom grytlappar, filtar, barntäcken, väskor, kassar, korgar, kuddar etc Allt som produceras av Nallerina & Brummelina är designat och uppsytt i Sverige. Vi använder oss av naturliga och giftfria färger i tryck. Miljövänligt och etiskt rätt producerat !!

 

2016 kom en önskan från kunder på att köpa tyger och färdiga produkter med Klassiska fordonstryck. Klassiska fordon och retro är stort i Sverige och Nallerina ger alla entusiater möjlighet att köpa både Amerikanska, Japanska, Europeiska och egen designade tyger. Vi ligger inte på några större lager det är därför viktigt att du kontaktar oss innan du betalar, så att vi kan kontrollera att önskad vara och mängd finns inne. Företaget är representerat på många entusiast fordonsträffar, marknader, quilt mässor och syfestivaler.

 

Samma år 2016 började Quilt Nallerina att sälja Quilt tyger med fokus på retro-, djur- och klassiska fordonsmotiv. År 2017 öppnade den fysiska quilt butiken med begränsade öppet tider. Butiken öppnade i källaren i huset där jag bor med min familj. Det gör att jag kan hålla ner kostnaderna och ge er kunder ett bättre pris på tyger och sybehör.

 

Välkommen med din beställning eller kom in i butiken när vi har öppet ( se öppettider under Aktiviteter och Nyheter) !!

 

 

Du kan alltid kontakta oss via:

- email info@nallerina.se

- email nallerina@gmail.com

- telefon Mona Seglert 0725-717170

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quilt tyger

och tillbehör

hos

Quilt Nallerina