Hitta och villkor

Quilt tyger

och sytillbehör -

Quilt  NallerinaHitta till butiken


Adress: Drevkroken 50 i Solhems Villaförening Spånga - Ingång från baksidan av villan.

Finns 1-2 parkeringar utanför garaget och fler på gatorna omkring.


Kommunalt kan du åka till Spånga station och gå ca 15 minuter. Närmaste vägen har en brant backe att gå uppför sista biten, men du kan gå Nälstavägen och sedan Pilgränd. Ta trappan upp till Drevkroken och därefter tar du höger och följer vägen till nr 50. Ett gult hus med både trä och tegel på höger sida om vägen.

Ingången till butiken finns på baksidan av huset.

För att komma närmare kan du ta buss:

- 118 från Vällingby, Spånga eller Hallonbergen - avstigning på station Renstigen ca 5 min promenad

- 117 från Brommaplan eller Spånga - avstigning på station Spånga gymnasium ca 8 min promenad


Ring om du inte hittar till Mona 072 571 71 70


-

Om Quilt Nallerina !


Vi säljer quilt tyger med fokus på motiv tyger, men vi har även stort sortiment av  bas tyger. Du hittar ett stort urval av motiv från klassiska fordons till retro- och djurtyger. Kvaliteten är 100 % tätvävd bomull. Många av   våra tyger importeras från USA, Europa och Japan. Vi är många gånger ensamma om dessa tyger i Sverige.


Vi har ett mindre sortiment med trikå, andra bomullstyger, mocka- och skinnimitation samt reflextyg.

Förutom tyg säljer vi sytillbehör, linjaler, vadd, quilt tråd  och mönster.


Om Quilt Nallerina

Nallerina  startade 1996  med att designa, sy och sälja textilier till barn och hem.

I sortimentet finns tyger för små och stora barn med specialitet mot katt och hund tyg. För barn och hem finns många färdiga produkter såsom grytlappar, filtar, barntäcken, väskor, kassar, korgar, kuddar etc Allt som produceras av Nallerina & Brummelina  är designat och uppsytt i Sverige. Vi använder oss av naturliga och giftfria färger i tryck. Miljövänligt och etiskt rätt producerat !!


2016 kom en önskan från kunder  på att köpa tyger och färdiga produkter med Klassiska fordonstryck. Klassiska fordon och retro är stort i Sverige och Nallerina ger alla entusiater möjlighet att köpa både Amerikanska, Japanska, Europeiska och egen designade tyger. Vi ligger inte på några större lager det är därför viktigt att du kontaktar oss innan du betalar, så att vi kan kontrollera att önskad vara och mängd finns inne. Företaget är representerat på många entusiast fordonsträffar, marknader, quilt mässor och syfestivaler.


Samma år 2016 började Quilt Nallerina att sälja Quilt tyger med fokus på retro-, djur- och klassiska fordonsmotiv. År 2017 öppnade den fysiska quilt butiken med begränsade öppet tider. Butiken öppnade i källaren i huset där jag bor med min familj. Det gör att jag kan hålla ner kostnaderna och ge er kunder ett bättre pris på tyger och sybehör.


Välkommen med din beställning eller kom in i butiken när vi har öppet ( se öppettider under Aktiviteter och Nyheter) !!

Du kan alltid kontakta oss via:

- email info@nallerina.se

- email nallerina@gmail.com


Köpvillkor


Så här handlar du hos Quilt Nallerina !

Om du vill handla fyller du i formuläret under fliken Köpa. Vi meddelar via email/sms om önskade varor och mängd finns inne.

Vi drar av ev. rabatter och lägger till porto kostnader.

Det är viktigt att du inte betalar in några pengar innan du fått svar om totala kostnaden.


Priser

Moms ingår i  alla priser med 25 %.


Betalningsalternativ

De två första gångerna som du handlar är det förskottsbetalning som gäller. Du betalar in pengar i förväg antingen via Swish eller till Bankgiro. Ange ditt namn i meddelandet.


Från den tredje beställningen kan vi erbjuda faktura betalning, mot att vi får ta del av ditt personnr.

Om det är en stor beställning över 800 kr kan det krävas en del som är förskottsbetald.


Leveranstid

Om varorna finns inne är leveranstiden ca 2 - 5 dagar. Om varorna inte finns inne eller om det är väntetid meddelas alltid köparen och möjlighet finns att tacka nej till köpet.


Leveranssätt

Om du handlar för mer än 500 kr skickar vi utan kostnad till dig. Vi skickar då med Skicka lätt via postnord som är spårbart .

För avisering behöver du lämna mobilnummer och e-postadress vid beställning. Ditt paket hämtar du enkelt och bekvämt hos ditt närmaste Postnord ombud.


Vi levererar främst med Postnord.  Kostnad tillkommer enligt postnords avgiftstabell. Inga andra avgifter tillkommer än Postnords.

I första hand skickas dina varor som A-brev med Postnord, det är då inte spårbart. I de flesta fall kommer breven fram som de ska, men ibland händer det att brevet kommer bort på vägen. Quilt nallerina ansvarar inte för Postnords slarv om det kommer bort.

Om du vill ha spårbart skickar vi självklart med Skicka Lätt alternativt hos Postnord. Säg då till i beställningen om du vill ha Skicka lätt alternativet - 58 kr för upptill 1 kg och 95 kr för upptill 2 kg.


Fraktkostnaden får du via email/sms samtidigt som vi meddelar dig om varorna finns inne. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.


Reklamation och returrätt

Om det är fel på varan får du alltid en ny produkt eller skälig ersättning. Obs: Hör alltid av dig till oss innan du returnerar.


Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Det gäller dock inte vid specialbeställda varor. Du betalar själv för returfrakten. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. 

Du får inte ha börjat klippa eller sy i tyget !!!   Obs: Hör alltid av dig till oss innan du returnerar.


Om du inte hämtar ut ditt paket utan att meddela oss om varför, debiterar vi dig 10% av varuvärdet och samtliga fraktkostnader, dvs den egentliga fraktkostnaden till ditt ombud samt returfrakten.


Skador på paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till transportören och göra en skadeanmälan.

Det är bra om du också berättar för oss om ev. skada och reaktionerna från transportföretaget.


Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter som namn, adress, telefonnr och email hanteras i enlighet med gällande bestämmelse i GDPR från EU regulationen.  Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till andra företag utan ditt samtycke och vi sparar bara uppgifter om dig där du själv samtyckt innan t ex

- sparar vi namn och email om du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan du när som helst säga nej till.

- namn, personnr, adress, telenr och email om du utnyttjar rabatt erbjudande som t ex förstagångskund eller om du valt att ta ditt köp på faktura


Kundsupport och övrig information

För frågor rörande sortiment, betalningar, leverans mm kontakta oss på info@nallerina.se


Företagsuppgifter

Spånga Quilt Nallerina

Drevkroken 50

163 54  Spånga

info@nallerina.se eller nallerina@gmail.com


Jämförelsepriser


När du handlar hos oss köper du antingen en FQ som är 45x55cm eller i decimeter på full bredd.

Priserna under resp. flik är satta beroende på storlek och grundläggande meterpris.


Ibland kan det vara svårt att jämföra priser när storlekarna skiljer sig åt mycket och därför har vi tagit fram en tabell som beskriver pris/meter. Pris/meter går alltid jämföra mot varandra för att förstå vad som är billigast/bäst för dig.


FQ 45x55 cm/st - Pris/m

* 36 kr - 159 kr/m

* 39 kr - 179 kr/m

* 42 kr - 189 kr/m

* 45 kr - 199 kr/m

* 49 kr - 219 kr/m


30x110 cm/st - Pris/m

* 48 kr - 159 kr/m

* 51 kr - 169 kr/m

* 54 kr - 179 kr/m

* 57 kr - 189 kr/m

*59 kr - 195 kr/m

* 60 kr - 199 kr/m

* 63 kr - 209 kr/m


Pris/decimeter - Pris/m

* 15,90 kr/dm - 159 kr/m

* 16,90 kr/dm - 169 kr/m

* 17,90 kr/dm - 179 kr/m

* 18,90 kr/dm - 189 kr/dm

* 19,90 kr/dm - 199 kr/m

* 20, 90 kr/dm - 209 kr/m