Handla

Quilt tyger

och sytillbehör -

Quilt  NallerinaHar du sett något du gillar på hemsidan - Fyll i formuläret och klicka på Skicka knappen så återkommer vi.


Fyll i formuläret nedan med Namn, E-post adress och ett meddelande om vad du är intresserad av att köpa och hur mycket - önskad längd i decimeter eller skriv FQ om det gäller en

Fat Quarter = 45x55 cm.  Vi återkommer med besked om det finns inne och kostnader. 


Vi besvarar din förfrågan med email eller sms. Betalar gör du med Swish eller till bankgiro.

Vi skickar fraktfritt över 600 kr inom Sverige oftast med Spårbart Postnords "Skicka Lätt", men om paket är tungt väljer vi Schenker. Berätta gärna innan om föredrar något av fraktföretagen.

Fraktfritt gäller inte för Limspray som räknas som farligt gods samt tyg/vadd i som sitter kvar på rullen

t ex om du köper en hel tygrulle och inte vill att vi rullar av tyget innan vi skickar.

Om beställningen är under 600 kr skickar vi med Postnord enligt avgiftstabell eller spårbart med Postnord. Inga andra avgifter tillkommer än Postnords. 


Betala aldrig innan du fått ett svar från Quilt Nallerina att önskad vara finns inne samt totala kostnader !


Du kan läsa mer under Köpvillkor längre ner på sidan.


Om du har frågor eller andra kommentarer kan du alltid skriva ett email direkt till info@nallerina.se eller nallerina@gmail.com eller ringa Mona 0725-717170 eller Janne 073-5041030 
 
 
 
 
 
 
 

Köpvillkor


Så här handlar du hos Quilt Nallerina !

Om du vill handla fyller du i formuläret ovan. Vi meddelar via email/sms om önskade varor och mängd finns inne.

Vi räknar ut ditt pris inkl. ev. rabatter och ev. porto kostnader 

Det är viktigt att du inte betalar in några pengar innan du fått svar om totala kostnaden.


Priser

Moms ingår i  alla priser med 25 %.


Betalningsalternativ

De två första gångerna som du handlar är det förskottsbetalning som gäller. Du betalar in pengar i förväg antingen via Swish eller till Bankgiro. Ange ditt namn i meddelandet. 


Nytt är du kan betala med kredit/bankkort via en säker länk som skickas från iZettle. Säg till om du vill använda det här alternativet.


Från den tredje beställningen kan vi erbjuda faktura betalning, mot att vi får ta del av ditt personnr.

Om det är en stor beställning över 1000 kr kan det krävas en del som är förskottsbetald.


Leveranstid

Om varorna finns inne är leveranstiden vanligtvis 2-4  dagar. Om varorna inte finns inne eller om det är väntetid meddelas alltid köparen och möjlighet finns att tacka nej till köpet.


Leveranssätt

Om du handlar för mer än 600 kr skickar vi utan kostnad till dig. Vi skickar då med Skicka lätt via postnord eller Schencker, båda ärr spårbara.

För avisering behöver du lämna mobilnummer och e-postadress vid beställning. Ditt paket hämtar du enkelt och bekvämt hos ditt närmaste ombud.


Vi levererar främst med Postnord, men om det är tyngre paket skickas det med Schenker. Vi väljer alltid det billigaste alternativet för dig som kund. Kostnad tillkommer enligt avgiftstabell. Inga andra avgifter tillkommer.


I första hand skickas dina varor som brev med Postnord, det är då inte spårbart. I de flesta fall kommer breven fram som de ska, men ibland händer det att brevet kommer bort på vägen. Quilt nallerina ansvarar inte för Postnords slarv om det kommer bort.

Om du vill ha spårbart skickar vi med Skicka Lätt hos Postnord. Säg då till i beställningen om du vill ha Skicka lätt alternativet - 63 kr för upptill 1 kg och 95 kr för upptill 2 kg.


Fraktkostnaden får du via email/sms samtidigt som vi meddelar dig om varorna finns inne. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.


Reklamation och returrätt

Om det är fel på varan får du alltid en ny produkt eller skälig ersättning. Obs: Hör alltid av dig till oss innan du returnerar.


Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Det gäller dock inte vid specialbeställda varor. Du betalar själv för returfrakten. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. 

Du får inte ha börjat klippa eller sy i tyget !!!   Obs: Hör alltid av dig till oss innan du returnerar.


Om du inte hämtar ut ditt paket utan att meddela oss om varför, debiterar vi dig samtliga fraktkostnader, dvs den egentliga fraktkostnaden till ditt ombud samt returfrakten.


Skador på paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till transportören och göra en skadeanmälan.

Det är bra om du också berättar för oss om ev. skada och reaktionerna från transportföretaget.


Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter som namn, adress, telefonnr och email hanteras i enlighet med gällande bestämmelse i GDPR från EU regulationen.  Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till andra företag utan ditt samtycke och vi sparar bara uppgifter om dig där du själv samtyckt innan t ex

- sparar vi namn och email om du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan du när som helst säga nej till.

- namn, personnr, adress, telenr och email om du utnyttjar rabatt erbjudande som t ex förstagångskund eller om du valt att ta ditt köp på faktura


Kundsupport och övrig information

För frågor rörande sortiment, betalningar, leverans mm kontakta oss på info@nallerina.se


Företagsuppgifter:

Spånga Quilt Nallerina

Drevkroken 50

163 54  Spånga

Mona 072 571 71 70 eller Janne 073 504 10 30

info@nallerina.se eller nallerina@gmail.com